Barcelona

Park-Guell-in-Barcelona-Spain

Descobreix totes les facetes de Barcelona a través d’una visita panoràmica a la Ciutat Comtal. Et guiarem per la Barcelona modernista d’Antoni Gaudí i per la que és una de les seves obres més destacades i que sens dubte és la icona de la ciutat: la Sagrada Família. El tour també et permetrà conèixer la Barcelona olímpica a través de l’estadi olímpic Lluís Companys i la resta d’instal·lacions dissenyades per als Jocs Olímpics del 1992. Finalment ens endinsarem en la Barcelona del barri gòtic a través d’un recorregut per alguns dels seus punts més emblemàtics com la Catedral gòtica de Barcelona, la plaça Sant Jaume, centre polític i administratiu de la ciutat, o la Rambla i el seu atractiu mercat de la Boqueria, parada indispensable a Barcelona, així com per altres indrets més amagats que només podràs copsar si et deixes acompanyar per un guia oficial expert en el territori.

*Si ho desitges també podem adaptar el recorregut i incloure en el tour de 8-9 hores l’opció de visitar el monestir benedictí de Montserrat.

Durada: Depèn del punt on es comenci. Sortint de Tossa és un tour de 8-9 hores aproximadament.

Què cal tenir en compte: El tour inclou una visita exterior a la Sagrada Família però si es vol fer la visita interior també hi ha l’opció de fer-ho evitant les cues! Si no disposeu de transport nosaltres ens encarreguem de buscar-lo.

Preu: Demana el teu pressupost!

 

Comments are closed.

Copyright © 2020