GIRONA I/O FIGUERES

GIRONA

Començarem aquest tour fent la primera parada a Girona, ciutat fronterera, capital del Gironès i considerada per European Best Destinations la ciutat més romàntica d’Europa del 2015. Famosa també per haver-s’hi gravat l’última temporada de Game of thrones, la visita guiada per Girona i el seu casc antic no et deixarà indiferent. Girona compta a més amb un dels calls jueus més ben conservats d’Europa i on encara es pot palpar el que aquesta cultura va representar per Catalunya.

Iniciarem la visita contemplant les cases del riu Onyar, una de les imatges més típiques de Girona, mentre creuem el riu per endinsar-nos en la ciutat medieval on destaquen indrets tan emblemàtics com Sant Pere de Galligants, els Banys Àrabs, la Catedral, les muralles i les seves torres de vigilància o la Rambla de la Llibertat.

La segona parada serà Figueres i el seu museu Dalí, obra mestra del pintor empordanès on s’hi recullen tots els seus somnis, pors, complexes, esperances i fantasies; en definitiva, el mateix Salvador Dalí. El Teatre-Museu Dalí, situat al costat de l’església de Sant Pere on Dalí va ser batejat, va ser inaugurat l’any 1974 després d’haver sofert una total remodelació i adaptació de l’antic teatre municipal.

Durada: Depèn del punt on es comenci. Sortint de Tossa és un tour de 8 hores aproximadament.

Només Girona: Depèn del punt on es comenci. Sortint de Tossa és un tour de 4 hores aproximadament.

Només Figueres: Depèn del punt on es comenci. Sortint de Tossa és un tour de 4 hores aproximadament.

Què cal tenir en compte: Trobarem carrers empedrats i esglaons al llarg del recorregut. Si no disposeu de transport nosaltres ens encarreguem de buscar-lo.

Preu: Demana el teu pressupost!

*Amb Tossa Tour Experience no faràs cues!

*Si ho desitges també podem fer la visita només a Girona o a Figueres!

Comments are closed.

Copyright © 2020