Jardins De Santa Clotilde I Lloret de Mar

JARDINS DE SANTA CLOTILDE I LLORET DE MAR

Des de Tossa Tour Experience et proposem una visita guiada que combina una primera parada als jardins de Santa Clotilde, dissenyats per Nicolau Rubió i Tudurí a la manera dels antics jardins del renaixement italià i a la vegada també seguint l’ordre del que a començaments del segle XX coneixem a Catalunya com el noucentisme d’Eugeni d’Ors, radicalment oposat al coetani modernisme d’Antoni Gaudí.

No es tracta d’un jardí botànic sinó d’un jardí que havia estat particular. Passejant pels seus passadissos d’alts i sofisticats xiprers podràs copsar la personalitat del marquès de Roviralta, qui en va ser el seu propietari.

La segona part de la visita consisteix en fer un recorregut pel centre històric de Lloret de Mar. Amb aquest tour, que de ben segur et sorprendrà, coneixeràs la història dels seus avantpassats indians i l’impacte econòmic i artístic que aquest període de la història va representar pel poble.

Durada: Depèn del punt on es comenci. Sortint de Tossa és un tour de 3 hores aproximadament.

Què cal tenir en compte: Trobarem esglaons al llarg del recorregut. Si no disposeu de transport nosaltres ens encarreguem de buscar-lo.

Preu: Demana el teu pressupost!

Comments are closed.

Copyright © 2020