Sobre Nosaltres

 

Elena Punsola (Fundadora, directora i guia)

El meu nom és Elena Punsola i sóc qui hi ha darrere d’aquest projecte que va néixer l’hivern del 2014 fruit de molta il·lusió i ganes d’ensenyar aquesta petita vila tan gran que és Tossa de Mar.

Em vaig plantejar tirar endavant aquest projecte perquè Tossa és fascinant. Durant molts anys vaig viure a Barcelona, on vaig estudiar Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra i un màster en Estudis Avançats en Història de l’Art a la Universitat de Barcelona, i només podia gaudir de Tossa a l’estiu o durant els caps de setmana, que cada vegada s’anaven fent més llargs. I ara ja fa set anys que hi visc.

L’any 2012 vaig superar les proves per poder ser Guia Oficial de Turisme de Catalunya i això em permet fer el que més m’agrada; guiar i ensenyar Catalunya i la seva riquesa cultural, i seguir aprenent-ne dia rere dia.

Compto també amb el suport d’altres guies oficials amb qui sovint col·laboro, tot i que totes les rutes estan dissenyades i elaborades per mi.

Des de Tossa Tour Experience i a través de la visita guiada que et proposo, espero ajudar-te a que descobreixis Tossa i tot el que aquesta vila et pot oferir perquè serà així com més en gaudiràs i potser, com jo, també desitjaràs que aquesta experiència no s’acabi mai.

Fins aviat!

Comments are closed.

Copyright © 2020