Tossa Tour Experience

Aquesta visita guiada et donarà una visió global de Tossa en un únic recorregut. Et permetrà conèixer el seu patrimoni cultural i natural a través dels seus indrets més destacats, com també els seus racons més amagats, així com les tradicions i la història d’aquells que s‘hi han amagat, l’han estimat i han observat com anava canviant per convertir-se en el que és actualment; una petita gran vila al cor de la Costa Brava.

I sabies que…

el recinte emmurallat de la Vila Vella de Tossa, emblema representatiu del municipi, fa més de tres-cents metres i és l’únic recinte emmurallat medieval de la costa catalana? I va ser declarat Monument Històric Artístic Nacional l’any 1931.

Ava Gardner, una de les actrius més famoses de Hollywood, va gravar una pel·lícula pels carrerons de la pintoresca Vila Vella de Tossa i que juntament amb el qui era llavors la seva parella, Frank Sinatra, passejaven per les platges de Tossa?

…la revista National Geographic ha considerat la platja de Tossa com una de les 25 millors platges del món?

Marc Chagall, pintor de fama internacional, va pintar a Tossa una de les seves obres més conegudes que es troba al Museu Municipal?

…el cim-i-tomba és un dels plats més típics de Tossa i un dels més apreciats? I que originalment es tractava del menú diari que els pescadors preparaven a la mateixa barca amb el peix que els hi sobrava o que no podrien vendre?

…a Tossa existeixen tradicions centenàries que reafirmen el compromís dels seus habitants amb els seus avantpassats?

Amb Tossa Tour Experience vine a conèixer això i molt més!

 

Comments are closed.

Copyright © 2020